Groepsabonnement

Onze berichtgeving is waardevol voor de medewerkers van jouw organisatie - van universiteit over politieke partij tot vakbond - of de bezoekers van je zaak. Bied Apache aan in je leeszaal, cultuurhuis of koffiebar.

groepsabonnement

Apache op je werk of in favoriete (koffie)bar

Wil je met je organisatie toegang krijgen tot Apache? Dan bieden we je graag een groepsabonnement op maat aan. Je kan kiezen tussen twee formules.

individueel abonnement

Individueel abonnement: medewerkers ontvangen een eigen unieke login die ze overal kunnen gebruiken

centraal abonnement

Centraal abonnement: medewerkers en bezoekers kunnen Apache lezen via het netwerk, zonder in te loggen

Enkele veelgestelde vragen

Welke formule is het meest geschikt voor mijn bedrijf of organisatie?

Voor relatief kleine groepen raden we aan om een abonnement te nemen waarbij iedereen een unieke login ontvangt. In dat geval ontvang je een korting tot 20% op een jaarabonnement.

Voor grote instanties, zoals hogescholen of omvangrijke bedrijven, is een centraal abonnement de interessantste optie. Zo kan iedereen op het netwerk van de organisatie Apache lezen, zonder in te loggen.

Hoeveel kost een groepsabonnement?

Offertes worden steeds op maat gemaakt. Ze hangen allereerst af van de gekozen formule en het totaal aantal personen dat toegang krijgt tot onze nieuwssite.

> Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Hoe gaat een groepsabonnement technisch in zijn werk?

Bij een individueel abonnement krijgt elke gebruiker een unieke login.

Bij een centraal abonnement zoeken we in onderling overleg naar de meest geschikte oplossing. Meestal loopt dit via het IP-netwerk, waarbij het IP-adres van je organisatie op onze zogenaamde whitelist komt.

Wat is de termijn van een groepsabonnement?

Een individueel abonnement is mogelijk voor een maand of een jaar. Op het centraal abonnement teken je in voor minstens één jaar.

Apache?

Apache is een advertentievrije nieuwssite. We brengen onthullende en onafhankelijke onderzoeksjournalistiek die voorbijgaat aan de waan van de dag. Lees meer over ons.

Meer informatie?

Ontvang je graag meer info of een offerte? Stuur dan een mail naar verkoop@apache.be.